Vad vill du boka?

Hittar du ingen tid som passar dig? Brothers Gallerian erbjuder också Made To Measure.
För att boka, klicka här ---> https://brothers.bokadirekt.se/places/brothers-gallerian-26619
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Made To Measure - Måttsydda kostymer

Kläder blir aldrig snyggare än när de sitter riktigt, riktigt bra. Vi har valt ut tio färdiga styles, allt för att underlätta för dig i djungeln av alla valmöjligheter som kommer med vår Made To Measure-tjänst.

OBS, Boka enbart denna tjänst för måttning av en fördesignad klassiker!
OBS! Second fitting är endast för kunder som redan besökt och beställt en måttsydd kostym från Brothers Made To Measure.
OBS! Second fitting är endast för kunder som redan besökt och beställt en måttsydd kostym från Brothers Made To Measure.
På Brothers erbjuder vi vår tjänst Made To Measure i ett antal utvalda butiker.

En måttsydd kostym innebär att den sys upp efter dina specifika mått. Kom in till oss och skapa kostymen som är gjord efter dig. Till bröllopet, jobbet, festen eller bara för en osedvanligt elegant vardag. Dofta och känn på tyger av högsta kvalitet. Kom in och låt dig inspireras. Välkommen!

Brothers Drottninggatan

Brothers Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Boka Kostymrådgivning eller Made to Measure om du vill hitta den ultimata kostymen för dig. Vill du ha lite bredare assistans - t.ex. uppdatera garderoben med allt från strumpor och jeans till skjortor och jacka, eller hitta din stil för ett speciellt tillfälle - är vårt förslag att du bokar en Personal Shopper.

Alla tre tjänster är helt kostnadsfria och du hittar dem i utvalda Brothers-butiker i landet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Veckodag: 10 - 20
Lördag: 10 - 18
Söndag: 11 - 17
Adress
Drottninggatan 53
11121 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗