Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kostymrådgivning

Att köpa en kostym från klädstången är enkelt. Att köpa en kostym som sitter perfekt är betydligt svårare. Våra kostymexperter tar dina mått och guidar dig genom valen av passform, storlek och färg. Resultatet blir en kostym som matchar inte bara din figur utan även din personlighet. Tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för just dig.

Made To Measure - Måttsydda kostymer

Kläder blir aldrig snyggare än när de sitter riktigt, riktigt bra. Vi har valt ut tio färdiga styles, allt för att underlätta för dig i djungeln av alla valmöjligheter som kommer med vår Made To Measure-tjänst.

OBS, Boka enbart denna tjänst för måttning av en fördesignad klassiker!
På Brothers erbjuder vi vår tjänst Made To Measure i ett antal utvalda butiker.

En måttsydd kostym innebär att den sys upp efter dina specifika mått. Kom in till oss och skapa kostymen som är gjord efter dig. Till bröllopet, jobbet, festen eller bara för en osedvanligt elegant vardag. Dofta och känn på tyger av högsta kvalitet. Kom in och låt dig inspireras. Välkommen!

Brothers Nordstan

Brothers Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Boka Kostymrådgivning om du vill hitta den ultimata kostymen för dig. Vill du ha lite bredare assistans - t.ex. uppdatera garderoben med allt från strumpor och jeans till skjortor och jacka, eller hitta din stil för ett speciellt tillfälle - är vårt förslag att du bokar en Personal Shopper.

Alla tjänster är helt kostnadsfria och du hittar dem i utvalda Brothers-butiker i landet.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Veckodagar: 10 - 20
Lördagar: 10 - 18
Söndagar: 10 - 18
Adress
Nordstan
40426 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗