Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kostymrådgivning

Att köpa en kostym från klädstången är enkelt. Att köpa en kostym som sitter perfekt är betydligt svårare. Våra kostymexperter tar dina mått och guidar dig genom valen av passform, storlek och färg. Resultatet blir en kostym som matchar inte bara din figur utan även din personlighet. Tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för just dig.

Personal Shopper

Nytt jobb? Ny årstid? Nytt evenemang? Eller alla tre? Oavsett vilket det gäller, så har vi plaggen för dig. Utmaningen är att välja ut och kombinera dem. Boka en Personal Shopper så får du personlig service, nya favoritplagg och konkreta tips och råd från en av våra bästa säljare.

Brothers Nova Lund

Brothers Suit & Style Service är tjänsten för dig som vill boka personlig kostym- och stilrådgivning. En kostnadsfri tjänst med det där lilla extra för dig som bryr dig om detaljerna.

Boka Kostymrådgivning om du vill hitta den ultimata kostymen för dig. Vill du ha lite bredare assistans - t.ex. uppdatera garderoben med allt från strumpor och jeans till skjortor och jacka, eller hitta din stil för ett speciellt tillfälle - är vårt förslag att du bokar en Personal Shopper.

Alla tjänster är helt kostnadsfria och du hittar dem i utvalda Brothers-butiker i landet.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Veckodag: 10 - 20
Lördag: 10 - 17
Söndag: 11 - 17
Adress
Företagsvägen 10
22761 Lund
Öppna i Google Maps 🗗